Dit is mijn dagboek. Tijdens de toernooien probeer ik hier altijd een berichtje achter te laten, zodat ik jullie allen op de hoogte kan houden van mijn avonturen! 

zondag 9 juni 2013 om 13:01

Eind goed al goed in Parijs

De halve finale ging niet als verwacht. Helaas verloor ik met 64 64 van Sabine Ellerbrock. Helaas pindakaas. Enorm jammer, maar Sabine was die dag de betere speelster op de baan. Voor mijzelf was het wel even slikken hoor. Gelukkig kreeg ik wel de kans om die middag de draad weer op te pakken, en wel in de dubbel. Ondanks een blessure bij Jiske, konden we toch de baan op. We speelden de halve finale tegen KG Montjane en Katharina Kruger. En wat ging het lekker! De lach was weer terug.

Vrijdag speelden Jiske en ik de dubbelfinale tegen Sharon Walraven en Sabine Ellerbrock. Super spannend! Gelukkig ging het super die middag. Jiske en ik zijn Dames doubles Champions de Roland Garros geworden!!  62 63! Wat een opluchting!!  Daarna kon ik dan toch met een enorm tevreden gevoel terug kijken op Roland Garros 2013. Jiske, bedankt hiervoor!

Het volgende avontuur is alweer snel. Dinsdag vertrek ik naar Spanje voor het toernooi van Spaanse topspeler Tommy Robredo. Een heerlijk weekje tennissen in de zon!

Tot snel,  Liefs Aniek

woensdag 5 juni 2013 om 17:05

Roland Garros 2013

Yippieeeeeee, door naar de halve finale. En hoe! Jeetje mineetje...  Ik speelde mijn eerste ronde en tevens de kwartfinale tegen Lucy Shuker vandaag. Waar het in Turkije nog zo goed ging, ging het vandaag veel stroever. Bang om fouten te maken, bang om te falen. Nee, dat is geen fijn gevoel.  Gelukkig kon ik het dan uiteindelijk met 46 64 64 toch naar me toe trekken.  Na de wedstrijd een goed gesprek gehad met mijn zus en later ook met mijn coach. Dat geeft de burger weer moed.  

Morgen speel ik de halve finale tegen Sabine Ellerbrock. Later die dag spelen Jiske en ik ook de halve finale dubbel tegen Kruger/Montjane.  Een drukke dag op het programma dus!!

Nu lekker douchen en zodadelijk een hapje eten. Daarna vroeg onder de wol.

Liefs, Aniek

maandag 3 juni 2013 om 17:05

Roland garros 2013

Bonjour a tous,

Een nieuwe week en dus weer een nieuw avontuur. Deze week eens lekker dicht bij huis, Parijs! Op de rustige zondag ben ik in een lekker tempo naar Parijs gereden. Even brak mij het angstzweet uit, toen halverwege mijn Tom Tom er mee stopte. Gelukkig hadden de handige mannen bij het tankstation daar een oplossing voor, een nieuw snoertje!  Daarna in één stuk door gereden naar Parijs. Heerlijk!

Vandaag lekker kunnen trainen, zowel fysiek als tennis. Beiden gingen lekker. Na het trainen lekker terug gegaan naar het hotel, en naast het hotel bij de Italiaan een pasta gegeten.  Verder heb ik mijn haren nog even voorzien van een nieuw kleurtje, en daarmee de badkamer ook. Oops. Daarmee is al met al mijn dag alweer voorbij. Nu snel het bedje opzoeken, want morgen moet ik alweer om half 9 op de baan staan voor een training met bondscoach Marc Kalkman.   Morgen is ook de loting. Ben benieuwd tegen wie ik woensdag mag gaan spelen. Spannend! 

Je vous souhaitez une bonne soiree, oftewel een fijne avond gewenst!

Bisous, Aniek

zondag 26 mei 2013 om 17:05

World Team Cup 2013

In de halve finale stonden we tegenover Japan, Jiske won haar wedstrijd met gemak en daarna mocht ik tegen Yui Kamiji spelen. De eerste set ging super lekker en won ik met 62. De tweede set begon ik goed en liep het nog lekker. Todat ik mijn focus verloor. Alles liep in de soep en Yui was on fire. Daarma belandden we na de tie-break in de derde set. Die ging nog steeds wat stroef maar uiteindelijk kon ik die wel winnen met 64.    Finale dus!! Whoopwhoop!!

Die hebben we afgelopen vrijdag gespeeld tegen Groot Britannie. Altijd een lastige tegenstander, omdat ze individueel maar ook als dubbel erg sterk zijn.   Jiske won haar wedstrijd met 75 62. Oh Sharon en ik waren zo trots op haar!   Daarna mocht ik mijn enkel gaan spelen. Die speelde ik tegen Lucy Shuker. Het grappige is, dat over de hele week mijn belangrijkste en spannendste wedstrijd, het beste ging!  Ik had mijn zenuwen toch iets meer onder controle en mijn slagen liepen lekker. Ik won met 63 62.   Nederlandse dames WERELDKAMPIOEN!!!!       

Een heerlijk gevoel geeft ons dat samen. Voor de 26e keer zijn de dames wereldkampioen geworden, hoe stoer is dat!   De jeugd is 3e geworden en de heren spelen vandaag de finale. Dus we gaan nog even heel hard aanmoedigen.   Maandag verlaat ik dit zonnige oord al weer om weer lekker naar huis te gaan. De aankomende week zal voornamelijk in het teken van Roland Garros staan.  Daarover binnenkort meer!

Liefs, Aniek

Dagboek / Weblog

dinsdag 31 januari 2017 om 17:05

Australian Tour 2017

Good day mates! Daar was ik weer. Ik had jullie al eerder op de hoogte moeten stellen, maar dat kwam er elke keer niet van. Inmiddels zit ik al bijna een maand in Australië. Ik heb hier de Apia...

MEER