Dit is mijn dagboek. Tijdens de toernooien probeer ik hier altijd een berichtje achter te laten, zodat ik jullie allen op de hoogte kan houden van mijn avonturen! 

zaterdag 5 december 2015 om 17:05

Singles Masters 2015

Laat mij allereerst jullie allen een heel fijne sinterklaasavond wensen! Dat het maar een heerlijk avondje mag worden!

Gisteren heb ik mijn laatste poulewedstrijd gespeeld tegen Marjolein Buis. De eerste set was dramatisch en was ook in een vloek en een zucht voorbij. In de tweede set heb ik veel beter gespeeld en kon ik deze ook naar me toetrekken. De derde set was van mijn kant net niet goed genoeg. Op de belangrijke punten kon ik niet doordrukken. 16 63 57.  Ik baalde natuurlijk enorm, want al met al waren de meeste foutjes ondanks het goede spel van Marjolein, onnodig. Ondanks mijn verlies was ik toch door naar de halve finale.

Die speelde ik vandaag tegen Jiske. De afgelopen week heb ik enorm tegen mezelf lopen boksen en was ik een beetje de weg kwijt. Maar vandaag heb ik voor mijn plezier gespeeld en heb ik keihard gevochten. Ik heb enorm veel kansen gehad maar ik moest het toch afleggen met 46 57.  Toch houd ik aan deze wedstrijd een heel goed gevoel over. Omdat ik heel helder kon zien wat ik wilde verbeteren in mijn spel.  Dit geeft mij weer enorm veel motivatie om harder te gaan trainen.

Morgen speel ik tegen Marjolein Buis voor een derde plek in het klassement.  Heerlijk dat ik een herkansing krijg in dezelfde week, heb er zin in.

Liefs, Aniek

donderdag 3 december 2015 om 17:05

Singles Masters 2015

Vandaag was er weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Ik speelde mijn tweede poulewedstrijd tegen Yui Kamiji. 
Mijn spelplan werkte erg goed en mede daardoor heb ik met veel vertrouwen kunnen spelen.  Dit resulteerde in 62 62 winst.  Misschien was dit wel één van mijn beste wedstrijden in mijn carrière!  Zo blij!

Morgen speel ik mijn laatste poulewedstrijd tegen Marjolein Buis voor een kans om door te gaan naar de halve finale. 

Nu eerst lekker slapen!

Liefs, Aniek

woensdag 2 december 2015 om 17:05

Singles Masters 2015

Vandaag begonnen voor mij de Singles Masters. Samen met Hans Jurgen ben ik afgelopen zondag afgereisd naar het mooie Londen.  Mijn eerste poulewedstrijd speelde ik tegen KG Montjane uit Zuid-Afrika.

Ik feliciteer KG met haar strakke performance van vandaag, maar ik baal intussen even stevig. Mijn tegenstandster stond als een beest te serveren en ik kon niet goed genoeg bij de les blijven, en ik kon me ook niet zo goed afsluiten voor de buitenwereld. Dit resulteerde in 67 46 verlies. Ik baalde hier enorm van, ook omdat het de laatste tijd heel erg goed ging.

Maar goed, het is niet anders, ik ga gewoon weer verder met de dingen die ik geleerd heb. Jantje lacht weer ;-).    Ik heb lekker gegeten, een warme douche genomen en nu wordt het zo tijd om naar zorgeloos dromenland te vertrekken.   Morgen speel ik niet voor half 2, de volgende poulewedstrijd tegen de Japanse Yui Kamiji.

Laters baby!

Aniek

zondag 8 november 2015 om 17:05

Doubles Masters 2015

De finale speelden Jiske en ik zaterdag tegen de inmiddels welbekende Jordanne Whiley en Yui Kamiji.
In de eerste set kwamen we door wat slordigheden al snel achter te staan met 3-1. We kwamen goed terug maar konden de voorsprong niet pakken. En zo stonden we ineens 5-4 en 3 set points achter. Maar door ons goed aan het proces te houden wisten we toch die game te pakken. Het werd een tiebreak en daarin konden we ons goed aan het plan houden en wisten deze te winnen met 7-4.   In de tweede set ging het allemaal veel beter en maakten onze tegenstandsters wat meer foutjes. Op 5-2 mocht ik de wedstrijd uitserveren.  Maar hoewel ik het vertrouwen wel had, kreeg ik toch een dikke arm en was ik ineens bang om foutjes te maken.  Gelukkig kreeg ik van Jiske wel veel vertrouwen en hield zij zich heel sterk, en kon zij de wedstrijd uitserveren op 5-4.    76 64   WERELDKAMPIOENEN DUBBEL!    Wat ben ik hier ongelofelijk trots op. We hebben de afgelopen tijd veel samen getraind en veel tactische aspecten behandeld.  Dus het is ontzettend fijn om deze dingen terug te zien op de baan.

Samen hebben we het jaar fantastisch afgesloten.  Nu op naar 2016!

De komende weken ben ik thuis en ga ik flink aan de bak in trainingen. Zo begin ik komende week ook met een nieuwe personal trainer.  Ik ben erg benieuwd naar zijn aanpak, en naar mijn eigen mogelijkheden.

Liefs,
Aniek

Dagboek / Weblog

dinsdag 31 januari 2017 om 17:05

Australian Tour 2017

Good day mates! Daar was ik weer. Ik had jullie al eerder op de hoogte moeten stellen, maar dat kwam er elke keer niet van. Inmiddels zit ik al bijna een maand in Australië. Ik heb hier de Apia...

MEER