Dit is mijn dagboek. Tijdens de toernooien probeer ik hier altijd een berichtje achter te laten, zodat ik jullie allen op de hoogte kan houden van mijn avonturen! 

vrijdag 6 november 2015 om 17:05

Doubles Masters 2015

Joehoe!

Daar was ik weer.  Gisteren hebben Jiske en ik de laatste poulewedstrijd gespeeld tegen Marjolein Buis en Micha Spaanstra.  De eerste set speelden we degelijk en kwamen we goed weg met 6-3. In de tweede set maakten we teveel fouten en speelden Marjolein en Micha veel beter. Die set zagen wij weg glippen met 3-6. In de derde set hebben wij ons eigen ding weer kunnen doen, en de focus knop kunnen vinden. 6-3 3-6 6-2! Whoop, door naar de halve finale! 

Die speelden we vandaag in een heerlijk temperatuurtje en een fijn zonnetje. We speelden tegen Sabine Ellerbrock en Lucy Shuker. Al met al was het een prima wedstrijd, met hier en daar wat slordigheden. Maar 6-2 6-2 was een heel fijne uitslag. Met goed tennis door naar de finale!  Die spelen Jiske en ik morgen tegen Yui Kamiji en Jordanne Whiley.     Na de finale gaan Jiske en ik door naar Venice Beach voor een laatste avond in Californië.  Zondag ga ik weer fijn naar huis!

Nu eerst alles inpakken, mentale training en dan lekker slapen!
Liefs,
Aniek

woensdag 4 november 2015 om 17:05

Doubles Masters 2015

Jiske en ik speelden onze eerste wedstrijd tegen Verfeurth/Kaiser om 10:00 uur.  Dus we moesten vroeg uit de veren!  Maar met de jet lag erbij, was dit uiteraard geen probleem.

We gingen super van start. En waren eigenlijk constant bij de les. De eerste set ging met 6-0 naar ons. In de tweede set hadden we allebei even een wat mindere game, maar wisten we toch alle andere games naar ons toe te trekken. 60 62 winst! Dat was fijn!

Na de wedstrijd zijn Jiske en ik nog even naar de mall geweest. (alweer? ja alweer)..  Maar ik heb me goed gedragen met alleen de aankoop van een kopje koffie :-)..   Daarna zijn Jiske en ik naar een organic food market geweest. Oftewel, een biologische supermarkt met allerlei gezonde dingetjes.  Daar hebben we ons avondeten en ontbijt ingeslagen. Heerlijk!  Het eten in Amerika is naar mijn mening veel vetter en zit er veel meer suiker in. Voor mij de ideale combinatie om veel last te krijgen van mijn buik.  Dus het was fijn om even wat te kunnen eten waarvan ik wist dat ik er geen buikpijn van zou krijgen. 

Vandaag staat er alleen een training op het programma.  Jiske en ik hoeven vandaag niet te spelen. Onze volgende wedstrijd, tegen Marjolein Buis en Mischa Spaanstra staat voor morgen gepland.

Liefs,
Aniek

dinsdag 3 november 2015 om 17:05

Doubles Masters 2015

Ik ben in een vliegtuig gestapt, en ik ben in een paradijsje beland..  eerlijk waar!  De doubles masters vinden dit jaar weer plaats in Mission Viejo Californië.  Afgelopen vrijdag zijn Jiske en ik aangekomen.  Om de jetlag tegen te gaan zijn we maar meteen in onze huurauto naar het strand van Santa Monica gereden.  Prachtig!
We trainden de dagen erop vroeg in de ochtend zodat we in de middag naar de gym konden gaan of dat we wat anders konden gaan doen.   Zoals zondag bijvoorbeeld, toen hebben we fantastische geluncht in Laguna Beach.  Wat een verwennerij zeg, gezond eten aan het strand!   Het doet wel wat met me. Ik kom deze week in plaatsen waarvan ik eerder alleen maar van droomde om er te komen.   Zo reden we langs Rodeo Drive, ik zie zo in mijn gedachten Julia Roberts voorbij lopen in Pretty Woman.  Gaaf toch!

Gisteren was de loting. Jiske en ik zijn eerste geplaatst in Poule B.  In onze poule zitten ook Emmy Kaiser & Kaitlyn Verfeurth en Mischa Spaanstra & Marjolein Buis.   Vandaag spelen de nummers één tegen de nummer drie uit de poule.  Jiske en ik spelen dus om 9:00 uur tegen Emmy Kaiser en Kaitlyn Verfeurth uit Amerika.

Hey ho, Let's go!

Aniek

zondag 4 oktober 2015 om 17:05

Baie de Somme

Wat een week!

Inmiddels ben ik alweer even thuis, en bedacht ik me dat ik geen verslag had gedaan van het afgelopen weekend.  Op de zaterdag heb ik een heel degelijke wedstrijd gespeeld tegen Jordanne Whiley. Met 62 76(1) door naar de finale.  Wat was ik hier trots op. Dit omdat ik de vorige keer nog verloren heb van haar.   Die middag moesten we ook de dubbelfinale spelen tegen Lucy Shuker en Jordanne Whiley.  Met hakken over de sloot wonnen we. Zelfs nadat we twee matchpoints tegen, weg konden werken. oeps! Maar we waren er wel heel blij mee!  64 36 12-10.

Op de zondag heb ik de finale tegen Jiske gespeeld. Mijn spelplan werkte goed en ik kon het overzicht bewaren. Dit leidde tot 64 63 winst.  Super trots!!

Dit toernooi heeft mij wel weer een flinke boost gegeven, en het vertrouwen dat ik op de goede weg ben. Nu een paar weekjes lekker trainen en dan eind oktober naar Amerika voor de doubles Masters.  Zin in!

Liefs, Aniek

Dagboek / Weblog

dinsdag 31 januari 2017 om 17:05

Australian Tour 2017

Good day mates! Daar was ik weer. Ik had jullie al eerder op de hoogte moeten stellen, maar dat kwam er elke keer niet van. Inmiddels zit ik al bijna een maand in Australië. Ik heb hier de Apia...

MEER