Korea & Japan
9. april 2024
Korea & Japan
13. april 2024
Korea & Japan
9. april 2024
Korea & Japan
13. april 2024

Dag allemaal!

Inmiddels zijn we alweer twee dagen verder. En ik denk ook twee tinten donkerder door de zon. Heerlijk! Mijn wedstrijd tegen die Japanse dame verliep hartstikke goed. Om eerlijk te zijn kon zij niet met mijn drukvolle ballen om gaan. Ondanks dat het heel snel ging, verloor ik mijn focus niet. Daarnaast kon ik ook mooi aan mijn trainingsdoelen werken. Met 60 60 door naar de kwartfinale.

Die kwartfinale speelde ik vandaag. Tegen 1 van de nationale favorieten en nummer 11 van de wereld Manami Tanaka. Een speelster waar ik het in het verleden vaak erg lastig tegen gehad heb. Mede omdat zij enorm vertraagt. In mijn eigen woorden zou ik zeggen: een gepiel van heb ik jou daar. Maar dat mag ik natuurlijk niet zeggen.  Voorheen ging het telkens een set lang goed, en dan verloor ik mijn geduld en daarmee de wedstrijd. Vandaag had ik ook weer een vliegende start. Met heel goed tennis kwam ik 60 20 (bijna 3-0) voor. Maar toen week ik ineens af van het plan, en begon zij beter te spelen. Al snel stond ik 3-2 achter. Maar gelukkig verloor ik mezelf niet. Met 60 63 door naar de halve finale! Wat een super lekker gevoel! Dit geeft de burger weer moed kan ik je vertellen.

Later op de dag heb ik ook nog het dubbelspel gespeeld. Samen met de Japanse Saki Takamuro. Ondanks de taalbarrière voelden wij elkaar goed aan. Met goed tennis wonnen we met 60 62. Ook in de dubbel dus door naar de halve.

Morgen speel ik alleen de dubbel. Daarnaast gaan we uiteraard nog even goed trainen voor mijn halve finale enkel zaterdag.

We gaan er wat moois van maken!

liefs,

aniek