Korea & Japan
11. april 2024
Korea & Japan
18. april 2024
Korea & Japan
11. april 2024
Korea & Japan
18. april 2024

Dag allemaal!

De halve finale in het dubbelspel ging als een malle kan ik je vertellen. We speelden tegen het duo Fairbank/Shuker. En eigenlijk alles wat ik aanraakte was haast meteen punt. Een heerlijk gevoel! We wonnen met 60 61.

In het enkelspel mocht ik het opnemen tegen de nummer twee geplaatste Momoko Othani. Een speelster waar ik het voorheen eigenlijk altijd heel erg moeilijk tegen heb gehad, en waar ik al een tijdje niet van gewonnen had. Dus ik was wel een tikkeltje gespannen. Ondanks een hapering in mijn service kon ik toch de eerste set met 64 naar mij toe trekken. Met goed en degelijk tennis kwam ik in de tweede set 31 voor te staan. Maar toen heeft zij helaas door blessure moeten opgeven. Dat betekent dus finale voor mij.  Na de enkel mochten we 0ok nog de dubbelfinale spelen. Maar daar kan ik kort en bondig over zijn, dat was niet zo goed. We kregen gewoon een dik pak slaag.

Vandaag speel ik de finale tegen Yui Kamiji. Een enorm mooie uitdaging voor mij!

We gaan er wat moois van maken!

liefs,

aniek