Korea & Japan
13. april 2024
Barcelona Open
22. mei 2024
Korea & Japan
13. april 2024
Barcelona Open
22. mei 2024

Dag allemaal!

De finale tegen Yui Kamiji was een flinke strijd. Met een goed spelplan en een goede mindset ging ik de baan op. De tribunes zaten vol met zenuwachtige Japanse fans. Ik ging goed van start en speelde erg overtuigend. Maar helaas veranderde Yui haar spel in de tweede set. Ik kreeg het niet meer op de rit. Met 62 06 16 verloor ik de wedstrijd. Natuurlijk baalde ik enorm, maar ik kan met een goed gevoel terug kijken op deze hele trip. Met de resultaten ben ik inmiddels van nummer 7 naar nummer 4 op de ranking gestegen. Heel erg lekker!

Deze week heb ik een weekje vrij. En die vul ik in met familie bezoeken en wat huishoudelijke dingetjes. En natuurlijk mijn sponsordag aanstaande zondag 21 april!  Van 14:00 tot 16:00 organiseren mijn stichting en ik een leuke middag op de banen van LTC de Vijverberg in Doetinchem.  Ik zou het super leuk vinden om je dan te zien!

 

liefs,

aniek