Australian Summer 2021 – Quarantaine

Australian Summer 2021
16. januari 2021
Australian Summer 2021 – Quarantaine
19. januari 2021
Australian Summer 2021
16. januari 2021
Australian Summer 2021 – Quarantaine
19. januari 2021

 

 


Good day Mates!

Inmiddels zijn we een paar dagen verder sinds onze aankomt hier in Melbourne. Afgelopen vrijdag ben ik aangekomen, en vandaag maandag middag mag ik voor het eerst naar buiten! Whohoo! 

Het was nogal een chaotisch weekend. Na de eerste 24 uur quarantaine ontstond er best veel paniek onder de spelers en organisatie. Dit omdat er in totaal drie mensen positief waren getest bij aankomst. Deze mensen zaten allemaal op een vlucht van Los Angeles naar Melbourne en een eerdere vlucht van Abu Dhabi naar Melbourne. Omdat ze toch lang met elkaar in het vliegtuig hebben gezeten, hebben ze besloten dat alle spelers/coaches etc die op zo’n vlucht zaten, 2 weken in volledige isolatie moeten gaan op hun hotelkamer. Gelukkig zaten de Nederlanders en ik niet op één van die vluchten.  Maar omdat er toch veel chaos was ontstaan omtrent alles, besloot de organisatie om alle trainingen te cancelen op de zondag. Eerst moest iedereen zijn of haar testresultaten binnen hebben. 

Dus zit ik alweer een paar dagen op mijn kamer. Met een jetlag is het enorm verleidelijk om de hele dag op je nest te liggen. En dat doe ik ook best veel hoor haha, maar ik probeer ook veel te lezen tussendoor en samen met Diede en Sten trainen we fysiek op de kamer via Zoom.  Maar gelukkig is vandaag dan hopelijk het moment dat we naar buiten mogen!  Diede en ik worden om half 5 opgehaald van onze kamer, om dan vervolgens geëscorteerd te worden naar de autos en daarna de tennisbanen. Dan volgt er een strak schema. 2 uurtjes tennissen, 1,5 uur fysiek, 1 uur avondeten en dan 15 minuten tijd om weer op je kamer te zijn. Bizar strak allemaal. Maar we laten het vandaag maar gewoon over ons heen komen, en gaan er het beste van maken!

Tot snel!  

Liefs, Aniek