Wimbledon 2022

Australian Open
27. januari 2022
British Open
14. juli 2022
Australian Open
27. januari 2022
British Open
14. juli 2022


Dag allemaal!

Na een lange periode, was ik er weer.  In de tussentijd heb ik niet stil gezeten, en is er voor mij veel veranderd.  Zo heb ik een nieuwe coach gevonden, namelijk Denny van den Berg. Samen met hem train ik alle aspecten op en naast de baan in Vleuten. 
Roland Garros was de vuurdoop, waar ik tot mijn grote vreugde de dubbel met Diede heb gewonnen. Dus hij mocht blijven ;-).
 
Helaas heb ik na mijn Franse tournee bezoek gekregen van tante Corona.  Ik ben er flink ziek van geweest, en mijn conditie heeft een flinke tik gekregen.   Daarmee had ik helaas een bar slechte voorbereiding op Wimbledon. 
Toch heb ik het wel geprobeerd.  Helaas strandde ik al in de kwartfinale in het enkelspel.   Daarna had ik stiekem de hoop gevestigd op de dubbel. Maar helaas, konden we het in de finale niet naar ons toe trekken.    Dus Wimbledon was in het kort, een flinke domper.   Maar zoals mijn familie mij berichtte, uithuilen en weer door gaan! 

En dat is precies wat ik heb gedaan. Nu ik dit schrijf zit ik in Nottingham voor de British Open. Omdat er door onder andere Corona veel uitvallen zijn, is het een erg klein schema. Morgen mag ik meteen mijn eerste wedstrijd wel aan de bak, namelijk tegen Dana Mathewson.    We gaan er voor! Elke dag gaat het een beetje beter, en daar krijg ik vertrouwen van.
 
tot snel! 
liefs
Aniek