Wimbledon

Cajun Classic en een pols operatie!
1. april 2023
Swiss Open
20. juli 2023
Cajun Classic en een pols operatie!
1. april 2023
Swiss Open
20. juli 2023

Dag allemaal,

Waar zal ik beginnen….

Het is een mega lange tijd geleden dat ik iets heb geschreven.  En ik wil daarvoor ook sorry zeggen.  Ik heb niet altijd het het idee dat mensen mijn blog lezen, tot dat ik een reminder krijg van wel.     Dus here we go!

Ik ben inderdaad begin april geopereerd aan mijn hand. Zelf dacht ik dat het nog wel uitgesteld kon worden, maar de artsen vonden daar wat anders van.    Na veel geregel en gedoe ben ik binnen twee weken geholpen.

Het herstel is vrij goed gegaan. Helaas moest ik wel een aantal toernooien laten schieten. Waaronder Roland Garros.  Dat deed mentaal best wel veel pijn.

Maar na veel fysieke trainingen en rustig tennissen heb ik eind juni weer mijn eerste toernooi kunnen spelen in Frankrijk.  Samen met coach Robin van Beveren heb ik daar de finale gehaald. Het was super fijn om weer wedstrijden te kunnen spelen.

Afgelopen week was het echte “test” moment. Want ik mocht weer spelen op het heilige gras in Londen, Wimbledon!

Zowel ikzelf als mijn hand hebben het goed gedaan!     In de enkel behaalde ik de halve finale na winst op Lucy Shuker. En in het dubbelspel strandde ik in de halve finale.

Tot mijn grote spijt heeft mijn vaste dubbelpartner Diede besloten om met een andere partner verder te gaan. Dus ik ben nog een beetje zoekende.     Maar ik ben ervan overtuigd dat ook dit goed gaat komen!

Voor nu even een relaxte zondag, en dan ga ik morgen weer op naar het volgende avontuur.

Zwitserland!

Ik zal jullie iets beter op de hoogte houden.

Groetjes

Aniek