Swiss Open

Wimbledon
16. juli 2023
Swiss Open Belgian Open
26. juli 2023
Wimbledon
16. juli 2023
Swiss Open Belgian Open
26. juli 2023

Dag allemaal!

Deze week zit ik in het zonovergoten Genève voor de Swiss open.    Hoewel het afgelopen week eigenlijk hartstikke goed ging, kwam ik deze week iets minder uit de verf.  Ik verloor mijn eerste ronde dik van de Franse Pauline Deroulede. Echt een zware domper.

Maar na wat telefoontjes met het thuisfront was ik al snel weer up en running.  Gelukkig ging het in het dubbelspel al veel beter. Samen met Momoko Othani wonnen we de halve finale overtuigend van Zhu/Bernal. Echt lekker man!!  En wat een verademing om met haar te spelen. Echt een leuke deerne ondanks onze taal barrière.

nu op naar morgen. Dan speel ik de consolation. Zaterdag gaan we dubbelen!!

on y va!!

liefs Aniek