Swiss Open Belgian Open

Swiss Open
20. juli 2023
British Open
3. augustus 2023
Swiss Open
20. juli 2023
British Open
3. augustus 2023

Dag allemaal!

De Swiss Open is uiteindelijk goed afgelopen. Samen met Momoko Othani hebben we een goed toernooi gedubbeld. In de finale wonnen we nipt van Mathewson/Tanaka.   Wat vond ik het toch weer spannend!   Maar uiteindelijk was ik wel super blij met het resultaat.

nu ik dit schrijf zit ik alweer in België voor het volgende avontuur.  Hoewel het allemaal goed gaat merk ik wel dat ik een beetje moe ben van al het reizen.  Maar met het gezelschap van andere Nederlandse collega’s erbij gaat het helemaal goed komen.  Ik ga weer m’n stinkende best doen.   De eerste ronde speel ik tegen Moreno of Lvova. Allebei hardhitters dus ik moet mezelf daar wel even scherp op stellen.

liefs Aniek