British Open

Swiss Open Belgian Open
26. juli 2023
Australian Summer
8. januari 2024
Swiss Open Belgian Open
26. juli 2023
Australian Summer
8. januari 2024

Dag allemaal!

De Belgian Open is goed verlopen. Met hier en daar wat chaos in de organisatie en heel slecht weer heb ik toch een prima toernooi gedraaid.    Tot mijn eigen opluchting en blijdschap heb ik in de eerste ronde van Moreno gewonnen en in de kwart van Bernal.  Helaas strandde ik in de halve finale tegen de uiteindelijke winnaar Momoko Othani.

Nu ik dit schrijf, zit ik in het mega tropische Nottingham Engeland voor de British Open. Het zonnetje schijnt fel en het kwik tikt de 30 graden aan.        Oh nee… wacht even.   Toch niet!   Nee het is hier mega koud en we spelen tussen de buien door.    Maar toch maken we er het beste van.    In de kwartfinale, wat tevens mijn eerste wedstrijd was, won ik van Elizabeth Williams. 60 62.        De halve finale moet nog bepaald worden, want de andere kwartfinale moet nog gespeeld worden.    Maar ik heb er zin in!

keep you posted!

liefs Aniek