Australian Summer
25. januari 2024
USA Spring
7. maart 2024
Australian Summer
25. januari 2024
USA Spring
7. maart 2024

Dag allemaal!

Na een paar weken in Nederland was het weer tijd om naar Amerika te gaan voor twee toernooien. Deze week speelde ik de Georgia Open. Ondanks alle goede trainingen en het feit dat ik het goed naar mijn zin had, verloor ik toch al in de kwartfinale van mijn landgenote Lizzy de Greef. Soms zit het mee en soms zit het tegen.  Samen verloren we ook in de halve finale in het dubbelspel van de Chinezen.    Hiermee is het toernooi al vroeg ten einde voor mij.  Maar gelukkig vertrek ik vandaag naar Baton Rouge voor de Super Series.  Daar zullen er weer nieuwe wedstrijden en daarmee nieuwe kansen zijn.     Dus kop omhoog en hop hop chop chop!   We gaan ervoor.

Ik zal jullie (wat beter) op de hoogte houden,

Liefs, Aniek