Australian Summer
23. januari 2024
USA Spring
3. maart 2024
Australian Summer
23. januari 2024
USA Spring
3. maart 2024

Dag allemaal,

In mijn kwartfinale trof ik Diede de Groot. De nummer 1 van de wereld. We speelden op Kia Arena. Een super mooie arena waar ongeveer 7 duizend man in kunnen. Natuurlijk zaten er niet zo veel mensen, maar het was wel een bijzondere ervaring. Het was bloedje heet.  Lang verhaal kort, ik heb eigenlijk hartstikke goed gespeeld. Maar uiteindelijk trok ik toch aan het kortste eind. Ik verloor met 63 16 06.  Een paar opstekers om weer mee te nemen naar mijn volgende toernooi. In het dubbelspel mochten Diede en ik het in de middag opnemen tegen Griffioen/deGroot.  Helaas waren we nogal slordig met wat foutjes. Toch hebben we wel veel goede games gespeeld. We gaan weer terug naar de tekentafel en hard trainen voor de volgende keer.

Nu resten mij nog even twee dagen vrij hier in het mooie Melbourne, en daar ga ik even enorm van genieten. Zaterdag vertrek ik weer en dan ben ik dinsdag weer in de Metropool Dinxperlo.   Zin in!

Tot het volgende avontuur.

Liefs,

Aniek