Australian Summer
22. januari 2024
Australian Summer
25. januari 2024
Australian Summer
22. januari 2024
Australian Summer
25. januari 2024

Dag allemaal,

Wat is het altijd toch weer spannend om een eerste ronde op een grand slam te spelen. Zelfs na meer dan 15 jaar. Mijn Australian Open begon gisteren met mijn eerste ronde tegen Florencia Moreno. Een echte hardhitter die niet zomaar de moed opgeeft. Ik begon veel te passief en kwam binnen een vloek en een scheet 4-0 achter te staan. Ik maakte te veel foutjes zelf en zij begon steeds vrijer te spelen. Maar gelukkig kon ik het op één of andere manier toch omdraaien. Pfew wat een opluchting! Met 75 62 won ik de wedstrijd en ben ik door naar de kwartfinale.  Die speel ik vandaag tegen Nederlandse collega Diede. Later op de dag mogen Lizzy en ik ook aan de bak in het dubbelspel. Daarin spelen we tegen Griffioen/deGroot.   Ik ga mijn stinkende best doen vandaag!

Liefs,

Aniek