Australian Summer
19. januari 2024
Australian Summer
23. januari 2024
Australian Summer
19. januari 2024
Australian Summer
23. januari 2024

Dag allemaal!

De grote klapper is aangebroken , de Australian Open! Ik heb al een paar goede trainingen afgewerkt op Melbourne Park en de loting is ook geweest. Op dinsdag speel ik mijn eerste wedstrijd tegen Florencia Moreno uit Argentinië. Afgelopen week heb ik ook tegen haar gespeeld en dat was best een lastig potje. Dus ik zal mijn A-game moeten laten zien op de baan.  Lizzy en ik hebben in de dubbel een Nederlands onderonsje. Want we spelen namelijk tegen Jiske en Diede. Maar ik heb er zeker zin in.

Helaas is Robin, door onvoorziene omstandigheden, zaterdag naar huis vertrokken. Ik wens hem veel sterkte. Gelukkig word ik deze week door de tennisbond bijgestaan.  Dus ik ga er met een open maar positieve blik in!

Hey ho let’s go!

Liefs,

Aniek