Australian Summer
17. januari 2024
Australian Summer
22. januari 2024
Australian Summer
17. januari 2024
Australian Summer
22. januari 2024

Dag allemaal!

In het dubbelspel troffen we de twee Chinese dames Whang en Li. Wat was ik onder de indruk van hun spel zeg. Alles ging met 300 km/h over het net. Het leek alsof Diede en ik af en toe alleen maar aan het keepen waren. En de tornado die over het park raasde, maakte het ook niet makkelijk. Gelukkig konden Diede en ik toch onze draai vinden en waren we tactisch lekker bezig. We wonnen de halve met 64 76.

Vandaag mochten we, na de enkelfinale van Diede, de finale dubbel spelen. We speelden tegen het duo Kamiji/Montjane. Zij hebben samen veel wedstrijden gewonnen afgelopen jaar en zijn opgeklommen tot de nummer 1 & 2 van de wereld. Maar gelukkig gingen we met een goede warming up en een goed spelplan de baan op,  En eerlijk waar, het was echt een goede wedstrijd.  We zijn bij ons plan gebleven en hebben hier en daar aanpassingen gedaan aan onze tactiek.  En ja jaaaaaaaa….. met 64 75 winst mogen wij ons Melbourne Open doubles winners noemen. Lekker hoor!

Nu ik dit schrijf zit ik alweer in het nieuwe hotel in Melbourne city. We gaan ons klaar maken voor het volgende en tevens laatste en belangrijkste toernooi. De Australian Open!   Die zal dinsdag van start gaan.  Hopelijk horen we zondag al wat de loting gaat zijn, ik ben benieuwd!    Morgen gaan we even recupereren en rustig aan trainen. Eerst laat ik Robin het fantastisch mooie tennis park zien. Het is voor hem de eerste keer dat hij in Australië is, en als tennisgek gaat hij het helemaal super vinden denk ik.

Keep you posted!

Liefs,

Aniek