Australian Summer
16. januari 2024
Australian Summer
19. januari 2024
Australian Summer
16. januari 2024
Australian Summer
19. januari 2024

Dag allemaal,

Vroeg in de ochtend had ik mijn moeder aan de telefoon en ze zei dat het nog wel eens een enorm regenachtige dag kon worden hier in Craigieburn. Ik zei dat het nog wel mee viel en dat het nog niet regende. Maar zodra ik de telefoon op had gehangen, barste de hemel los. Het heeft tot een uur of 1 geregend en daarna werden de banen vrij snel droog. Zondag al te veel inspeel tijd mocht ik de baan op tegen Zyang Whang. Helaas verloor ik na 2 uur en 45 minuten met 46 75 16. Ik heb een voldoende gekregen voor mijn attitude op de baan en mijn service. Maar mijn tactisch vermogen liet me nogal in de steek. Gelukkig kon ik het wel goed nabespreken met Robin. Omdat alles uitliep gisteren werd de dubbel gecanceld en verzet naar vandaag.  Die spelen we het einde van de middag tegen wederom twee Chinese speelsters. We gaan er een heel mooie dag van maken.

Keep you posted,

Liefs

Aniek