Australian Summer
13. januari 2024
Australian Summer
17. januari 2024
Australian Summer
13. januari 2024
Australian Summer
17. januari 2024

Dag allemaal!

Pam je haar danst! Kennen jullie deze slogan nog van die ene reclame? Nou mijn haar danste ook gisteren. Niet normaal, wat een wind!  We zijn het allemaal wel gewend, en zullen raar staan te kijken als het windstil is, maar toch. Het verschil met wind mee en wind tegen was enorm.  Mijn wedstrijd tegen Moreno ging met hangen en wurgen. Ik zat er in het begin lekker in maar liet de teugels te veel vieren. Daar wist zij goed gebruik van te maken. Toch won ik de wedstrijd uiteindelijk met 76 63. De tweede set ging gelukkig al een stuk beter. Door naar de kwartfinale! In de dubbel wonnen Diede en ik met goed tennis van het Franse duo Morch/Fairbank.

Vandaag speel ik tegen de Chinese Whang. Een meisje dat ook maar één versnelling kent: standje turbo. Dus we gaan weer aan de bak.  Later op de dag mogen Diede en ik het in de dubbel opnemen tegen weer twee Chinese speelsters.

Keep you posted

Liefs,

Aniek