Australian Summer
11. januari 2024
Australian Summer
16. januari 2024
Australian Summer
11. januari 2024
Australian Summer
16. januari 2024

Dag allemaal!

Op de finale dag tegen Yui stond het zonnetje echt AAN. Het was onwijs warm. Gelukkig had ik wel wat geslapen na die slopende dag ervoor. Ik ging goed van start en had veel kansen. Maar helaas ging in de tweede set het lichtje als het ware uit, en zakte het geloof weg. Ik verloor met 75 62.  Wat baalde ik enorm zeg!    Maar gelukkig kon ik vrij snel met Robin en Sten en Dennis nabespreken en terugkijken op een goed toernooi. We hebben de mindere momenten opgeschreven en daar gaan we mee aan de slag in het nieuwe toernooi.

De dag erna was echt even mijn rustdag. Om even dat oude lichaam van mij wat rust te geven haha. Wel hebben we even twee uurtjes getraind.  De rest van de dag heb in lekker ontspannen aan gedaan. Beetje wasjes draaien in het appartement en een filmpje kijken met Lizzy. In de avond waren we uitgenodigd om bij Diede en Amanda te komen eten met z’n allen. Waar je ook ter wereld speelt, je zoekt altijd je Nederlandse bubs op.  Altijd gezellig!

Het nieuwe toernooi, de Super Series, begint vandaag. In de eerste ronde tref ik een Australisch meisje. Maar dit zal morgen pas gespeeld worden.  Dus vandaag gaan we weer even goed oefenen haha.

Keep you posted,

Liefs,

Aniek