Australian Summer
10. januari 2024
Australian Summer
13. januari 2024
Australian Summer
10. januari 2024
Australian Summer
13. januari 2024

Dag allemaal!

Pfoe! Een busy day at the office kan ik je wel zeggen. Ik mocht mijn kwartfinale tegen Lucy Shuker spelen. Ondanks dat het de ronde ervoor heel soepel ging, ging het nu onwijs stroef. Ik kwam er niet lekker in en Lucy speelde vrij agressief. Gelukkig kon ik op momenten toch terugvallen op mijn routine. Het spel werd wel even onderbroken omdat een ballenjongen flauw viel op de baan. Een erg naar gezicht. Gelukkig ging het later in de middag goed met hem. Ik won de wedstrijd met 75 62. Door naar de halve! Lekker man.

Omdat we de regenachtige dag van maandag nog moesten inhalen, moest ik vrijwel direct erna ook de halve finale spelen. En wel tegen mijn Nederlandse collega Jiske Griffioen. Ik kwam er niet lekker in in de eerste set, maar gelukkig kon ik wel de swing vinden in de tweede. Helaas heeft Jiske bij 16 75 moeten opgeven vanwege een blessure. Dat betekende dus dat ik door ben naar de finale.

Maar omdat ik nog niet genoeg calorieën verbrand had moest ik ook nog dubbelen met Lucy tegen de Chinezen. Man man man man, wat een wedstrijd.  Resumé:  helemaal naar de gedver gegaan en na 8 match points te hebben gehad, verloren we in drie sets. Jammer de bammer, maar that’s tennis.

Vandaag mag ik het opnemen tegen Yui Kamiji in de finale. Gelukkig is Robin er ook bij, hij is vanmorgen vroeg aangekomen. We gaan er wat moois van maken!

Keep you posted,

Liefs,

Aniek