Australian Summer
9. januari 2024
Australian Summer
11. januari 2024
Australian Summer
9. januari 2024
Australian Summer
11. januari 2024

Dag allemaal!

Wat was het een heerlijke dag gisteren. Niet alleen omdat het zo’n mooi weer was, maar ook omdat ik het enorm goed naar mijn zin had.

Ik speelde mijn eerste wedstrijd van het jaar dus tegen de Chinese Li. Na wat wedstrijd momenten van haar gezien te hebben was ik stiekem enorm onder de indruk van haar slagen.  Nu moet ik wel zeggen dat ik dat al snel ben, maar deze dame kon wel echt heel hard slaan.  Maar gelukkig liet ik niets aan het toeval over en heb ik me goed voorbereid.  Ze vuurde inderdaad wat kanonschoten af op de baan, maar ik wist ze goed te pareren.  Wat een heerlijk potje tennis, ik won met 60 61.  Hoppa!       Later in de middag hebben Lucy Shuker en ik ook nog gedubbeld tegen de Duitse dames. Gelukkig kon ik daar ook het goede gevoel van de dag voortzetten en wonnen we met 61 60.   Al met al een prima dagje dus.

 

Vandaag staan er weer twee wedstrijden op het programma. Eerst mag ik het in het enkelspel opnemen tegen Lucy Shuker. Een tricky speelster dus ik zal goed moeten voorbereiden.  Daarna mogen Lucy en ik het in het dubbelspel opnemen tegen twee Chinese speelsters.   We gaan het zien!

Keep you posted,

Liefs,

Aniek