Australian Summer
8. januari 2024
Australian Summer
10. januari 2024
Australian Summer
8. januari 2024
Australian Summer
10. januari 2024

Dag allemaal!

Na regen komt, juist ja, zonneschijn! Terwijl het in Nederland super koud is, warmde Craigieburn hier lekker op tot een graad of 25.  En mijn bleke huidje is ook lichtelijk aangefikt zo aan het einde van de dag.

Ik hoefde nog niet te spelen, want de ronde voor mij moest nog gespeeld worden.  Dus ik heb even goed gespiekt bij mijn tegenstander. Ik speel morgen tegen de Chinese Li. Die kan aardig knallen en kent volgens mij alleen de versnelling turbo.  Maar ik denk dat ik een goed tactisch plan heb bedacht voor morgen.      Vandaag heb ik wel heerlijk kunnen trainen met Dennis en even later met Dana Mathewson uit Amerika. De benodigde uurtjes weer gemaakt en het lichaam in conditie gehouden.    Klaar voor morgen dus!

Nu eerst koken. Ik kook en Lizzy wast af. Een goede deal al zeg ik het zelf. Een beetje krachtvoer voor morgen.

Keep you posted!

Liefs,

Aniek