USA Spring
7. maart 2024
Korea & Japan
28. maart 2024
USA Spring
7. maart 2024
Korea & Japan
28. maart 2024

Dag allemaal!

Daar was ik weer. Na mijn USA trip had ik een korte twee weken thuis om mijzelf weer op te laden voor de volgende trip. Gelukkig heb ik met mijn team goed kunnen trainen en ben ik weer vol goede moed op reis gegaan. De reis ging naar Daegu Korea!  De reis zelf verliep prima. Zelfs op de lange vlucht van Amsterdam naar Seoul heb ik 8 uur kunnen slapen. Bizar, dat gebeurt mij nooit.
Inmiddels begin ik al aardig te wennen hier en verdwijnt de jetlag langzaam naar de achtergrond. We zitten in een mooi hotel en de dagelijkse trip naar de tennisbanen duurt ongeveer een half uurtje. Het tennispark zelf lijkt wel regelrecht uit Tsjernobyl te komen. De tijd heeft er stil gestaan. Dit schrijf ik zonder oneerbiedig te zijn hoor.  De banen zelf zijn perfect dus dat is fijn.
De loting is inmiddels gedaan en ik speel mijn eerste wedstrijd waarschijnlijk morgen pas. Vandaag staat er naast spicy noodles en rijst ook helaas veel regen op het menu. Dus ik hoop dat ik vanmiddag nog kan trainen. Anders wordt het de gym.

liefs,

aniek