Korea & Japan
26. maart 2024
Korea & Japan
31. maart 2024
Korea & Japan
26. maart 2024
Korea & Japan
31. maart 2024

Dag allemaal!

Gisteren mocht ik eindelijk mijn eerste wedstrijd spelen tegen Katharina Kruger. Een tegenstandster die ik al heel lang ken, en heel vaak tegen gespeeld heb. Met een goed spel plan op zak mocht ik het opnemen tegen haar. Ondanks de gezonde wedstrijd spanning verliep het hartstikke goed. Met 62 61 door naar de kwartfinale!

Die zou eigenlijk vandaag op het programma staan. Ik zou het opnemen tegen de Franse Xsenia Chasteau. Maar helaas heeft het weer roet in het eten gegooid. Het regent al sinds vanmorgen 6 uur en het zal ongeveer rond 9 uur vanavond stoppen.  Dus we gaan zo maar even een dutje doen en daarna de gym onveilig maken.  We maken er een mooie dag van!

liefs,

aniek