Georgia Open

Australian Open
10. februari 2020
Roland Garros 2020
4. oktober 2020
Australian Open
10. februari 2020
Roland Garros 2020
4. oktober 2020

Georgia Open, de eerste drie dagen!


Hoi allemaal!

Daar was ik weer. Ditmaal vanuit het ietwat druilerigere Rome, Georgia in Amerika. Deze week speel ik het ITF1 toernooi de Georgia Open. Een paar dagen geleden ben ik op de zondag vertrokken naar Dusseldorf. Een goede vriend van mij, Gerard, bracht mij vroeg naar het vliegveld.  De vlucht verliep prima, en de reis naar het hotel ook.  Wat ben je dan blij dat je aan het einde van zo’n lange dag, je bedje kan op zoeken!   Ik deel deze week gezellig de kamer met Marjolein, een vriendin en collega.   

Op de eerste dag hebben we met z’n allen goed getraind. Gelukkig zijn er veel Nederlandse spelers, en zijn de bondscoaches er ook. Na twee sessies op de baan was het wel voldoende. De jet-lag kwam al snel om de hoek kijken. Je merkt dan gewoon dat je een beetje sloom qua reactievermogen wordt!  Na nog een klein tripje naar de grote Walmart hebben Marjolein en ik onze gezonde magnetron maaltijd op de kamer opgewarmd en zijn we vroeg gaan slapen. 

Vandaag stonden er veel trainingsmomenten op het programma. Maar helaas begon de dag al met heel veel regen. We zijn de dag toch positief gestart met een fijne work-out in de kleine fitness hier in het hotel. Even die spiertjes weer wakker maken.  Daarna zijn we naar het tenniscentrum gegaan, maar onderweg begon het al weer te regenen. En stonden de banen al snel weer helemaal blank.  Na lang wachten, hebben we met z’n allen toch nog twee uurtjes kunnen tennissen in de middag. Er was een ‘kleine opening” in the weather forecast.   

Ik heb trouwens een prima loting. Elke wedstrijd is weer een nieuwe kans om te kijken of ik me aan mijn trainingsdoelen kan houden. De wedstrijden zullen zeker niet makkelijk worden, dit omdat alle schema’s in dit Paralympische jaar, hartstikke vol zitten.     

Morgen ga ik nog een paar keer trainen, en ga ik me goed voorbereiden op de dag erna. Want dan mag ik aan de bak!!   Tot snel!