Australian Summer 2021 – Quarantaine

Australian Summer 2021 – Quarantaine
23. januari 2021
Australian Summer 2021
30. januari 2021
Australian Summer 2021 – Quarantaine
23. januari 2021
Australian Summer 2021
30. januari 2021

 

 


Joehoe!

Daar waren we weer!

We zijn er bijna, we zijn er bijna, maar nog niet helemaal! Ja ja, nog maar twee dagen tot dat we ‘vrij’ zijn! Dan mogen we gaan en staan waar we willen, en mogen we genieten van wat Melbourne ons te bieden heeft.

Toch moet ik wel zeggen dat de twee weken quarantaine mij enorm meevallen. Natuurlijk mogen we ontzettend van geluk spreken dat we niet in een harde isolatie zitten zoals sommige spelers, en dat we gewoon vijf uurtjes per dag mogen trainen. Elke dag hebben we weer een andere tijd dat we naar buiten mogen. Maar de invulling van de vijf uur is nagenoeg hetzelfde. 

Vandaag begon de dag een beetje frisjes met maar achttien graden. Maar naar verloop van tijd begon de zon aardig door te komen. Hoewel ik mij heb ingesmeerd, heb ik toch vingerafdrukken op mijn schouders staan. Je zou denken dat ik, met zoveel ervaring met het spelen in de zon, toch aardig weet hoe ik me goed moet insmeren. Dus niet.  Wellicht komt het ooit nog. 

Morgen gaan we nog een dagje trainen, en dan mogen we vrijdag uit het hotel. We maken er meteen een dagje vrij van.  Hopelijk is het dan mogelijk voor Sten, Diede en mij om die dag erop uit te gaan in Melbourne. 

Tot snel

Liefs, Aniek