Australian Summer 2021

Australian Summer 2021 – Quarantaine
27. januari 2021
Australian Summer 2021
2. februari 2021
Australian Summer 2021 – Quarantaine
27. januari 2021
Australian Summer 2021
2. februari 2021

 

 


Joehoe!

I want to break free. I want to breaaaaaaaaak free!  Vrijdag was het moment dan eindelijk daar. Freedom! Na twee weken quarantaine mochten we het hotel uit, en waren we vrij om te gaan en staan waar we wilden. We werden vroeg opgehaald in een Australian Open Auto en naar Epping gebracht. Epping is een plaatsje ongeveer een half uurtje rijden vanaf Melbourne. Daar is ons hotel voor de komende 12 dagen. 

Gelukkig hadden Sten en Diede en ik deze dag als een rustdag gemarkeerd, en hadden we geen trainingen gepland. Dit ook omdat het met bakken uit de hemel kwam. Het hotel waar we in zitten is dikke prima, en alles is super nieuw.   

In de middag zijn Diede en ik naar het winkelcentrum wat heel dichtbij het hotel ligt,  geweest. Wat een onwijs bizarre ervaring was dat!  Alle winkels die gewoon open waren, en zo veel mensen!! Zo apart vonden Diede en ik het. En ook mensen die geen afstand van elkaar hielden. Eigenlijk dus de wereld zoals we die kenden voor Corona. Het oude normaal.    Maar omdat Australië het virus zo enorm strict heeft aangepakt, met een mega lange strenge lockdown, zijn ze nu zo goed als wat helemaal virus vrij. Sinds een paar weken hebben ze gewoon 0 corona gevallen op een dag.   Dan is dat in Nederland wel even anders.  In de avond zijn we ook met z’n drietjes even wat wezen eten in een restaurant. Ook al zo’n bizarre ervaring weer. Dat is ook wel weer een tijdje geleden dat we dat konden doen.      Ik wil jullie echt niet jaloers maken hoor, dus ik zal maar proberen om er extra hard van te genieten. Ondertussen stuur ik jullie wel wat zonnestraaltjes toe.

Vandaag hebben we getraind in Craigieburn. De banen zijn hetzelfde als op de Australian Open. Hier gaan we twee kleine voorbereidingstoernooien spelen voordat we weer terug gaan naar Melbourne voor de Australian Open.    Hoewel ik wel goede zin had, was het vandaag qua tennis even een offday. Op de één of andere manier raakte ik ze toch niet zo lekker. Gelukkig ben ik ook maar een mens en allesbehalve een machine. 

Morgen gaan we weer lekker twee keer tennissen, en met gewichten smijten in de gym. Nog een paar dagen totdat het eerste toernooi begint. Dus we gaan nog even goed oefenen! 😉

Fijn weekend,

Liefs, Aniek