Australian Summer 2021

Australian Summer 2021
2. februari 2021
Australian Summer 2021
6. februari 2021
Australian Summer 2021
2. februari 2021
Australian Summer 2021
6. februari 2021

 

 


Joehoe!

Ondanks de goede voorbereiding en het goede gevoel, had ik toch een hell of a match tegen Momoko Othani. Alle credits naar haar hoor, want zij speelde ijzersterk en ze was super vast. Maar ik begon enorm stroef, en had een beetje moeite met de zenuwen van me af te schudden. Ik vond het toch wel weer spannend om weer een echte wedstrijd te spelen. Gelukkig is het ondanks 5 matchpoints tegen, goed afgelopen. Na 3,5 uur mocht ik mijzelf de winnaar van deze wedstrijd noemen met 2-6 7-6 7-6. Wat was het enorm hard werken.  De schoonheidsprijs verdiende ik bij lange na niet, maar ik ben er toch heel erg blij mee. 

Vandaag zou ik eigenlijk de volgende partij gaan spelen tegen Yui Kamiji. Ik had m’n tas netjes ingepakt en m’n kleding klaargelegd, en zat lekker aan mijn ontbijtje even suf op m’n telefoon te kijken. En toen las ik de mail van de Australian Open. Een quarantaine medewerker van het hotel in Melbourne die de eerste twee weken daar heeft gewerkt, is positief getest met het Britse corona virus. Als gevolg: alle mensen die in de Hyatt werken moeten twee weken in quarantaine. En alle gasten/spelers moeten zich laten testen en tot de tijd dat ze de uitslag hebben, in isolatie gaan. Zo ook de rolstoeltennissers. We zijn voor de middag opgehaald en naar een testlocatie gereden om daar de test af te nemen. Nu is het afwachten.  Als de uitslag negatief is, dan mogen we weer gaan en staan waar we willen.  Het oorspronkelijke speelschema van vandaag is dus eigenlijk gewoon met een dag verschoven. Dit natuurlijk wel, wanneer iedereen zijn of haar testuitslag heeft.  

Dus we wachten nog even af!  

Liefs,

Aniek