Paralympics

Paralympics
29. augustus 2021
Paralympics
31. augustus 2021
Paralympics
29. augustus 2021
Paralympics
31. augustus 2021

Hoi allemaal!

Aan het einde van zo’n lange dag, als je dan na 10 uur in de avond thuis komt, dan heb je niet meer de puf om nog even je website bij te werken. Althans ik heb dat niet. Het was ook zo dat ik er vanmorgen vroeg uit moest. 
Dus even ietsje later, zal ik jullie even bijpraten over hoe het Tokyo avontuur gaat.

Gisteren hebben Diede en ik in een vrij goede wedstrijd gewonnen van de Russinnen. Ik persoonlijk kwam vrij stroef uit de startblokken. Maar toen het dieseltje begon te lopen ging het steeds beter. Diede stond ook heerlijk te ballen. Echt wel fijn hoor om haar naast je te hebben staan in de dubbel. We wonnen de wedstrijd met 62 61. Door naar de halve finale! Die spelen we later in de week tegen de hometown favoriet: de Japjes. Momoko Othani en Yui Kamiji zullen onze tegenstanders zijn. We zullen wel wat minder slordig tegen ze moeten gaan spelen. Maar ik kijk er naar uit.

Vandaag mocht ik ook aantreden in het enkelspel. Ik speelde mijn wedstrijd tegen Emmanuelle Morch. Meteen als eerste van de dag op de grootste baan. Jawel op centre court!  Meine gute, wat een grote baan is dat zeg. Ik was er flink van onder de indruk. 

Ik was in het begin iets minder onder de indruk van mijn eigen spel. Ik kwam niet helemaal lekker in de wedstrijd en had toch wat opstartproblemen.  Gelukkig ging het in de tweede set weer veel beter. Met 63 60 toch best een beetje overtuigend door naar de kwartfinale.

Nu is het weer tijd voor het fijnste moment van de dag…. bedtijd!  Morgen weer een nieuwe dag, met een kwartfinale tegen de Chinese Huang op het programma.   We gaan proberen er wat moois van te maken.

Houdoe

Liefs,

Aniek