Melbourne Open

US Open
8. september 2021
Melbourne Open
18. januari 2022
US Open
8. september 2021
Melbourne Open
18. januari 2022

Hallo allemaal!

Daar was ik weer. Na een lange tijd uit de lucht te zijn geweest, ben ik nu weer jullie (ook) razende reporter vanuit Melbourne Australië.  De komende periode zal ik jullie proberen mee te nemen in mijn down under avontuur!

Via mijn laptop lukt het allemaal niet, dus probeer ik het allemaal up te daten via mijn telefoon.  Dus als het allemaal een beetje raar erin staat, dan hoor ik het graag.  Ik denk dat ik toch beter had moeten opletten bij informatica in de brugklas.

Maar goed, na een mega lange reis zijn we allemaal goed aangekomen vorige week zondag.  De eerste dagen stonden vooral in het teken van veel trainen en het gevecht van de slaap winnen.  Want die jet lag hakt er weer in.

We verblijven in een super mooi hotel in Melbourne en mogen elke avond lekker eten bij de Australian Open. Dus er wordt goed voor ons spelers gezorgd.

Het eerste toernooi,  een super series event, is vandaag van start gegaan. Ik mocht het meteen opnemen tegen Zhenzhen Zhu.  Het was even enorm aanpoten en hard knokken, maar uiteindelijk won ik met 76 62.   Heerlijk gevoel om mijn eerste potje van 2022 in de pocket te hebben.

Morgen staat er een halve finale tegen Yui Kamiji op het programma en later een dubbel samen met Diede.   Ik kijk er weer naar uit!!

Maar voor nu,  eerst even heel hard op zoek gaan naar after sun. Zou toch zweren dat ik me vandaag goed had ingesmeerd ;-).

Liefs

Aniek