Australian Open

Melbourne Open
18. januari 2022
Australian Open
25. januari 2022
Melbourne Open
18. januari 2022
Australian Open
25. januari 2022

 

Hoi allemaal!

We zijn weer verder gegaan met het Australië avontuur, en hoe! Deze week zijn we gestart met het belangrijkste deel van deze trip, de Australian Open!  De eerste Slam van het jaar en daarmee misschien ook wel de leukste.

Zoals ik zelf al stiekem had voorspeld mocht ik in de eerste ronde weer tegen Kamiji. Zul je net zien natuurlijk omdat we vorige week zo’n kraker van een wedstrijd hadden. Maar ik vond het toch wel fijn dat ik tegen haar mocht, dit omdat ik nog een appeltje te schillen had met haar.

Als ik eraan terug denk, nu de Morning after, dan krijg ik het alweer benauwd!  Maar de wedstrijd ging zo goed gisteren!   Yui en ik mochten aftrappen om 11 uur. Na twee super spannende sets was er een aanzienlijk verschil met vorige week.. ik won!!!  Met 75 75 door naar de halve finale!

Die halve speel ik dinsdag tegen KG Montjane die in drie spannende sets van Jiske Griffioen won.   Vandaag mag ik met Diede aan de bak in mijn lievelingsonderdeel de dubbel.  We spelen tegen het duo Montjane/Mathewson.     


Hey ho let’s go!!

liefs Aniek