Australian Open

Australian Open
23. januari 2022
Australian Open
26. januari 2022
Australian Open
23. januari 2022
Australian Open
26. januari 2022

Hi allemaal!

 
Iemand heeft die verwarming aardig opgeschroefd hier in Melbourne. Wat een mega hitte! Voor de mensen hier in Melbourne is het heel erg normaal, maar ik denk dat Nederland bij deze temperaturen op z’n gat zou liggen.
 
Diede en ik mochten op het heetst van de dag onze dubbel spelen tegen het duo Montjane/Mathewson. We hadden een vliegende start en waren lekker op dreef. We wonnen deze met 60. In de tweede set kregen we iets meer tegenstand maar konden we toch ons plan blijven spelen. Whoopwhoop met 60 63 door naar de finale!! Lekker hoor! En best bijzonder, want ik zou voor de twintigste keer een grand slam dubbel titel kunnen winnen. Maar uiteraard moeten we daar kei en keihard voor gaan strijden woensdag,
 
Vandaag stond er de halve finale enkelspel op het menu. Deze speelde ik tegen KG Montjane. Wat wilde ik deze wedstrijd graag winnen zeg. Ik was zo zenuwachtig! Mede daardoor heb ik niet mijn beste tennis laten zien, maar tot mijn grote vreugde kan ik wel zeggen dat ik het gewonnen! Whajooooooo 2 finales hier op de Australian Open! Wie had dat gedacht? Ik zeker niet.
 
Morgen gaan Diede en ik knoeperd hard strijden voor de dubbel titel, en de dag erop mag ik in de enkel de finale spelen tegen Diede. We gaan er wat moois van proberen te maken!
 
Liefs Aniek