US Open

US Open
8. september 2022
US Open
11. september 2022
US Open
8. september 2022
US Open
11. september 2022


Dag allemaal!
 
In de kwartfinale trof ik de Duitse Katharina Kruger. En we go waaaaaay back. We zijn allebei begonnen toen we tien jaar oud waren, en zijn altijd een soort van rivalen van elkaar geweest. Toch vind ik het niet vervelend om tegen haar te spelen.  Mijn wedstrijd hier op de US Open verliep eigenlijk heel goed. Met een nette 62 61 door naar de halve!  Lekker gevoel hoor!! Gelukkig was de coach ook trots. 
In de middag mochten diede en ik nog dubbelen. En dat was me toch een potje fijn!! We hebben heerlijk gespeeld, en alles waarop we getraind hadden viel op z’n plaats.  Het werd 61 61.  Dus door naar de halve finale.
 
nu ik dit schrijf lig ik languit in de lockerroom. Helaas heb ik mijn enkel verloren van Diede. Er zat meer in, maar diede was duidelijk in goede vorm. Over een uurtje of 2 mogen we gaan dubbelen!! We gaan ervoor!!
 
tot snel! 
liefs
Aniek