US Open

US Open
9. september 2022
Australië 2023
14. januari 2023
US Open
9. september 2022
Australië 2023
14. januari 2023


Dag allemaal!
 
Na de deceptie van de halve finale tegen Diede kon ik gelukkig snel mijn schouders rechten, en vooruit kijken. Want in de middag mochten Diede en ik het opnemen tegen Zhu/Tanaka. Een pittig duo uit Azië wat ons misschien nog best wel in de problemen kon brengen als we niet scherp waren. Maar dat was absoluut niet het geval.  Alles waar we we op hadden getraind viel op z’n plek.  En dat is heerlijk tennissen kan ik je vertellen. Dat je bijna uit overmoed de gekste capriolen uithaalt. 
 
De andere halve finale is niet gespeeld omdat Momoko Othani zich terugtrok door een blessure. Dat betekende dat Kamiji en Montjane automatisch door waren naar de finale.   Die troffen we gisteren in het grote Louis Armstrong stadion. Ik kan er lang en breed over schrijven, maar het was een wedstrijd met alle ingrediënten. Volleys, aces, dropshots hier en daar foutjes en ellenlange ralleys. Maar dat was te verwachten tegen deze twee dames.   Toch door het harde trainen van de afgelopen tijd, en de specialisatie in de dubbel, hebben we het gisteren super goed gedaan. Diede en ik bleven bij ons plan en hebben echt team work laten zien.  Met een eigenlijk dikke 62 62 winnen we de finale! US OPEN CHAMPIONS BABY!!!    Wat ben ik dan ook enorm trots op ons!!   
 
Vandaag gaan we Diede even aanmoedigen en ga ik toch nog even trainen.   Het was een absoluut genoegen om Denny deze week mee te hebben. Hij heeft mij met raad en daad bij gestaan, en laat me aardig zwoegen op de baan, zo ook vandaag.  Morgen vliegen we weer naar huis.  Over twee weken vertrek ik naar Sardinie voor weer een toernooi. Dus jullie zien mij dan weer voorbij komen!
 
Hartelijk dank voor het lezen!
 
 
tot snel! 
liefs
Aniek