Australië 2023

Australië 2023
14. januari 2023
Australië 2023
21. januari 2023
Australië 2023
14. januari 2023
Australië 2023
21. januari 2023


Hoi allemaal!

Inmiddels zijn we alweer een paar dagen verder. Deze week spelen we op hetzelfde park de Melbourne Open. Alleen is het nu een Super Series. Dus in feite meer punten en munten te verdienen. Het laatste grote toernooi voor de Australian Open!

We begonnen de week goed met stralend weer. Ik kon op de eerste dag al aardig wat traininguurtjes maken samen met KNLTB coach Sten en andere collega’s. Met veel vertrouwen ging ik mijn eerste wedstrijd in.

Maar toen bleek maar weer, dat ik eigenlijk ook gewoon een mens ben!  Ik had in het begin toch even last van wat zenuwen maar gelukkig kon ik met mijn mentale trukendoos mijzelf weer in de wedstrijd krijgen. Ik won uiteindelijk met 62 63 van Saki Takamuro.

Een prima uitslag!   Diezelfde middag mochten Diede en ik ook dubbelen. En dat ging me toch een potje lekker!!!    We wonnen dik van Cabrilliana/Moreno. 61 61!

Dus in beide onderdelen door!

Vandaag zou ik alleen de kwartfinale enkel spelen tegen Zhenzhen Zhu. Maar helaas heeft het alleen maar geregend de hele dag. Dus morgen proberen we het opnieuw! Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Liefs,

Aniek