Korea & Japan
31. maart 2024
Korea & Japan
5. april 2024
Korea & Japan
31. maart 2024
Korea & Japan
5. april 2024

Dag allemaal!

Het tweede toernooi is inmiddels van start gegaan. Deze week spelen we in de Koreaanse hoofdstad Seoul. Net een tikkeltje groter dan Dinxperlo.

Op de eerste twee dagen van het toernooi heb ik gelukkig nog prima kunnen trainen en van de zon kunnen genieten. In vergelijking tot de banen van vorige week, zijn ze hier razendsnel. Mijn slice backhand snijdt aardig door. Iets wat ik niet heel erg vindt.

Vandaag heb ik mijn eerste wedstrijd gespeeld. Ik speelde tegen de Zwitserse leftie Nalani Buob. Ondanks het onstuimige weerbeeld van vandaag, mochten we rond half 5 beginnen. Al met al heb ik een degelijke wedstrijd gespeeld. Hier en daar heb ik het onnodig spannend gemaakt voor mijzelf, maar ik mag zeker tevreden zijn. Met 6-2 6-2 door naar de kwartfinale! Die speel ik morgen tegen Guo Lyuo uit China. Een pittige wedstrijd. Maar ik heb er zin in, en ga nu maar vast beginnen aan mijn schoonheidsslaapje. Morgen gaan we weer D’ran!

liefs,

aniek