Korea & Japan
3. april 2024
Korea & Japan
6. april 2024
Korea & Japan
3. april 2024
Korea & Japan
6. april 2024

Dag allemaal!

Inmiddels heb ik mijn wedstrijd tegen Guo gespeeld. En het ging eigenlijk hartstikke goed! Ik ging de baan op met een goed spelplan en gezonde wedstrijdspanning. Uiteindelijk won ik met 61 62.

Vandaag mocht ik mijn halve finale spelen tegen de Japanse Shiori Funamizu. Zij won gisteren krap aan van de engelse Lucy Shuker. Dus ik heb gisteren al even naar haar speelstijl kunnen kijken.  Vanmorgen ben ik vroeg opgestaan en heb ik even met coach Robin de wedstrijd voorbesproken.  Even leek het te gaan regenen maar toen wij om 10 uur mochten starten, kwam het zonnetje.  En het ging hartstikke lekker! Mijn spelplan werkte goed en ik kreeg steeds meer vertrouwen. In de tweede set begon ze wel iets meer vertragen maar toch kon ik eventuele moeilijkheden binnen de games houden. Hoppa, met 60 60 door naar de finale! Wat een lekker gevoel!

Daarna heb ik nog een paar wedstrijden gekeken van anderen en een wandeling gemaakt voor het olympisch park. Een prachtig gezicht met alle bloesems in bloei.  Nu relax ik nog even een uurtje voordat ik naar het avondeten ga. Eens kijken wat de pot schaft. Waarschijnlijk een AVG’tje… oh nee grapje. Gewoon rijst natuurlijk.

Morgen speel ik de finale tegen de Chinese Hwang. D’ran!

liefs,

aniek