Korea & Japan
5. april 2024
Korea & Japan
9. april 2024
Korea & Japan
5. april 2024
Korea & Japan
9. april 2024

Dag allemaal!

In de finale mocht ik het opnemen tegen Zying Wang. Een Chinese speelster die echt met grof geschut de baan op komt. Zij kent geloof ik alleen standje turbo. Oftewel, ze slaat best hard.  De vorige ontmoeting tussen ons twee was in Australië in Januari. Toen verloor ik in drie sets. Dus ik was wel gewaarschuwd.

Maar gisteren ging het gelukkig veel beter. Ik denk ook omdat ik er zelf anders in sta. Mentaal probeer ik beter te worden en op het gebied van tactiek probeer ik veel te overleggen met de coaches. Met heel degelijk tennis en zenuwen die binnen de perken bleven, won ik de finale met 76 62!  Wat een heerlijk gevoel! Korea Open ITF1 Singles winner. BAM.

Nu ik dit schrijf zit ik alweer op het vliegveld van Seoul. Vandaag vliegen we naar Fukuoka Japan. Daar zal ik de komende week in Iizuka de Japan Open spelen. Maar het inchecken ging niet zonder slag of stoot.  Mede door slaapgebrek was ik vrij geïrriteerd. Geïrriteerd dat mensen hier nauwelijks of geen engels spreken op een internationale luchthaven en dat ik bijna moest bijbetalen voor mijn tennis rolstoel. Uiteindelijk hoefde dat niet en heb ik alleen moeten betalen voor mijn tennistas. Een ruim bedrag ook nog.  Gajes.

Maar oké, nu weer zen….  adem in adem uit.   Op naar volgende week!

liefs,

aniek